BB krema – ena krema, ki odpravi kar 10 nadlog!

BB krem je še posebej zasnovana za mlado in občutljivo kožo, ki ne potrebuje strogega prekrivanja nepravilnosti, ki se razvijejo z leti. Ne, BB krema je mešanica navadne kreme in pudra, ki kožo ščiti, vlaži in neguje, zato je popolna kombinacija tudi za tista dekleta, ki ne marate hoditi naokoli s popolnoma golo kožo, pudra pa prav tako ne prenašate!

Zakaj je BB krema prava izbira zate?

Zato, ker kožo neguje, vlaži in ščiti – to potrebuje čisto vsaka koža in tvoja ni prav nobena izjem. Saj veš, da je koža naš največji organ? Njena nega mora postati tako samoumevna kot ščetkanje zob, saj če boš za kožo lepo skrbela, ti bo ta „ljubezen“ vračala v popolnem sijaju in z mladostnim videzom!

bb-kremaBB krema pa ima za razliko od ostalih krem za obraz še eno krasno lastnost: dodan ji je zaščitni faktor, ki bo tvojo kožo zaščitil pred sončnimi žarki. Nikar ne podcenjuj zimskih sončnih žarkov, sploh če rada tudi pozimi hodiš v gore ali pa se ravno odpravljaš na smučanje, saj je zimsko sonce za tvojo kožo lahko enako nevarno kot poletno. Poleg tega pa bo BB krema poskrbela za enakomeren in matiran ten kože, kar bodo cenile predvsem tiste uporabnice, ki se borijo z mastno kožo.

Zapomni si, da največ težav povzroča nečistoča na koži: mozolji in ogrci so lahko posledica nečistoče, ki se nabira na koži in uporabe napačnih kremi, ki povečini vsebujejo snovi, ki mašijo pore (komedogene snovi). No, BB krema ni med njimi, zato je primerna za še tako občutljivo kožo.

Čisto na koncu pa lahko omenimo, da BB krema in drugi Sorayjini izdelki niso testirani na živalih in cena je noro ugodna! Pohiti in si zagotovi svojo BB kremo še danes!