Fotoaparat pametnega telefon Huawei P10

Mobilni telefon Huawei P10 je odličen mobilnik, po nekaterih testih so že napovedali, da se bo konec decembra 2017 zagotovo uvrstil na skoraj vsak seznam najboljših pametnih telefonov leta 2017.

Z mobilnim telefonom Huawei P10 lahko ustvarite vrhunske fotografije, morda celo najboljše izmed vseh pametnih telefonov. Huawei zagotavlja dejstvo, da bo njegov največji prodajni adut ravno fotografiranje.

Pametni mobilni telefon Huawei P10 ima na zadnji strani fotoaparat, ki ima dva senzorja, in sicer barvnega z 12 milijoni slikovnih pik in črno-belega z 20 milijoni slikovnih pik. Ta dva senzorja pomagata fotoaparatu, da lahko ustvari boljši učinek globine polja lepših barv, omogočata pa mu tudi simuliranje dvakratne optične povezave brez izgube kakovosti.

Huawei P10 je kar se tiče odzivnost fotoaparata, pri tem pa predvsem kakovost fotografij, ta trenutek izenačen, možno da tudi celo boljši od vseh trenutnih prvakov na tem področju. Mobilni telefon ponuja ogromno nastavitev in načinov fotografiranja. Uporabnik, pa lahko tudi sam nastavlja ključne parametre fotografiranja. Sprednja kamera mobilnega telefona ima večjo zaslonko kot kdaj koli prej, to pa pomeni, da bojo portreti ali samoportreti še lepši.

Fotoaparat ima tudi tehnologijo, ki omogoča izredno natančno prepoznavanje obraza. Kamera že celo sama zazna, kdaj je v objektiv postavljeni več oseb, tako lahko ustrezno prilagodi parametre fotografiranja. Seveda pa je prepoznavanje obrazov izboljšano pri sprednji in zadnji kameri.

Z mobilnim telefonom Huawei P10 lahko snemate video tudi v ločljivosti 4K, vendar je za povprečnega uporabnika še vedno najbolj primerna ločljivost Full HD s 60 slikami na sekundo. Slika v gibanju je lahko videti zelo dobro, če se snemalec potrudi in ohrani mirno roko v kateri drži pametni telefon.

Fotoaparat pametnega telefona Huawei P10 je le ena izmed odličnih lastnosti tega mobilnika. Zato vsem uporabnikom, ki si želite zaščititi svoj pametni telefon priporočamo tudi nakup ovitk za Huawei P10.