KAJ POVE TORBICA O TVOJI OSEBNOSTI?

torbiceMarketinške poteze govorijo o tem, da so vsi naši modni dodatki odraz naše osebnosti, tako smo skozi leta na nek način začeli sprejemati to idejo.Velika večina ljudi, bi zelo težko objasnila zakaj nas nekateri modni dodatki bolj privlačijo od drugih. Zakaj imajo nekatere ženske raje velike torbice, nekatere pa čisto majhne…

Torbice, ki se jih nosi prek ramen imajo tiste ženske, ki osebnostno veljajo za zelo praktične in odločne. Ta tip ženske po navadi nima težav s pravilnim odločanjem. Tudi naporno delo za zagotavljanje najboljšega v življenju, jim ne predstavlja nikakršnega napora. Če imate torbico z veliko notranjih žepov in posebnih predalčkov, potem ste oseba, ki želi imeti vsa življenjska področja pod kontrolo, nered pa je vaš sovražnik.

Velike torbice z manjšimi ročaji imajo ženske, ki so svobodnega duha, to pomeni, da se tak tip ženske ne mara držati strogih pravil. So pustolovske, neustrašne in vedno pripravljene na spremembe. Takšne ženske so zelo praktične in veliko bolj čustveno močnejše, kot jih drugi obravnavajo.

Zelo majhne torbice odražajo samostojni in samozavestni tip ženske. Zelo rade so svobodne, dobro organizirane, saj s seboj nosijo le najpomembnejše stvari.

Velike vrečaste torbice odražajo velikodušni in konservativni tip ženske. Soočanje s težkimi odločitvami jim na predstavlja nobenega problema, ampak so pri življenjskih odločitvah vseeno zelo pazljive in borbene. Svoje odločitve vedno zelo dobro premislijo, preden sklenejo končno odločitev. Za doseganje ciljev na poti ne poznajo izgovorov.

Torbice z veliko izrazitimi okraski imajo ženske, ki se rade zabavajo in želijo biti v središču pozornost. Takšen tip ženske je lahko zelo občutljiv, čustven ter tudi ranljiv. Svoja čustva nazorno izrazijo.

Minimalističen dizajn torbice imajo ženske, ki jim kvaliteta pomeni veliko več kot kvantiteta. V medsebojnih odnosih želijo imeti harmonijo in pravo prijateljstvo. Takšen tip ženske je miren in sproščen ter zelo cenijo funkcionalnost.