Lasni podaljški

kliknite tukajVaši lasje ne dosegajo nadpovprečnega volumna in gostote vi pa si tega zelo želite, to lahko sedaj dosežete z lasnimi podaljški. Najhitreje do urejene pričeske pridete z lasnimi podaljški na sponke, saj si jih lahko namestite sami brez pomoči druge osebe, prav tako jih lahko tudi hitro in enostavno odstranite sami. Podaljški na sponke vam bojo v nekaj trenutkih uresničili vse vaše želje o lepih in dolgih laseh. V zadnjem času so ti podaljški izredno priljubljeni, saj so zelo enostavni za vstavljanje. Kot že ime pove, imajo podaljški na sponke posebne sponke, ki jih preprosto vpnete v svoje lase in v hipu dosežete popoln videz vaše pričeske.

Pri podaljških na sponke pa je potrebno upoštevati, da:

  • najbolj učinkujejo takrat, ko so vaši lasje segajo vsaj 15 cm čez podaljške ter
  • najbolj učinkujejo takrat, ko ste stopničasto postriženi, saj je samo takrat prehod med vašimi in vstavljenimi lasmi najmanj ali sploh ni opazen,
  • s podaljški na sponke ne smete spati in si jih morate vsak večer pred spanjem odstraniti, saj se vam drugače lahko zapnejo med vaše lase ter se hitreje obrabijo in uničijo.

Lasni podaljški oziroma clip on podaljški so med najbolj priljubljenimi podaljški, saj jih oblikuje kvaliteta, trpežnost in preprosto vstavljanje, nega je enostavna in so cenovno ugodni. Sedaj vam ni potrebno več čakati leta in leta, da bi imele dolge in lepe lase, saj lahko z lasnimi podaljški clip on hitro pridete do želene dolžin in volumna ter lepe in urejene pričeske. Primerni so za vse tiste, ki si ne želijo drastičnega poseganja v njihove naravne lase in lasišče, saj jih enostavno pritrdimo in odstranimo s pomočjo sponk. To vse lahko storimo sami in nam ni potrebno obiskovati frizerskega salona.

Ponudba lasnih podaljškov clip on je zelo pestra, vendar to ne predstavlja neke prednosti, saj se pri tem težje odločite poiskati pravi izdelek zase. Za večjo izbiro clip on podaljškov kliknite tukaj.