Moške srajce

Če želite biti v trendu z najnovejšo modo, morajo biti vaša oblačila izstopajoča, seksi in drzna. Večno moderno moško oblačilo je zagotovo lepa moška srajca. Skrbno izbrana srajca vas bo prestavila v povsem novi luči. Skrbno pretehtajte, kateri model srajce boste izbrali zase, da boste pustili pravo sporočilo. Če se udobno počutite v oprijetih oblačilih, potem je oprijeta srajca izbira, pri kateri ne morete zgrešiti.  Moške srajce z oprijetim krojem privlačno objamejo vaše telo in poudarijo vašo postavo. Z oprijeto srajco boste glavna zvezda na zabavi oziroma kjer koli se boste pojavili in vas bodo vsi opazili.

Ne glede na to, za kašen model srajce se odločite ali oprijet ali bolj ohlapen, bodite pozorni na to, da izberete pravo številko. Verjemite, da prevelika srajca, četudi gre za bolj ohlapen model, ni primerno oblačilo za nobenega moškega. Moške srajce so namenjene temu, da se v njih pokažete kot resna in zaupanja vredna oseba. Zaradi tega je denimo moška srajca idealno oblačilo za moškega, ki se odpravlja na poslovni sestanek ali razgovor za službo.

Posebno pozorno pri izbiri moške srajce posvetite izbiri barv. Neprimerna barvna kombinacija lahko popolnoma pokvari vašo celostno podobo. Če želite dobro izgledati, ne pretiravajte in ne nosite preveč različnih barv naenkrat. Če boste oblekli večbarvno srajco, potem je najbolje, da oblečete ne preveč vpadljive kavbojke. Naj bodo umirjene in enobarvne. Naslednji detajl, kateremu se lahko posvetite je izbira ostalih modnih dodatkov. Moški največkrat kot modni dodatek nosimo samo uro, oziroma poročeni moški še prstan na roki. Za piko na i, lahko zaključite všo celostno podobo tako, da izberete pas in čevlje v istem barvnem odtenku.

Če boste oblekli pa enobarvno srajco, pa si lahko pri ostalih kosih oblačila daste duška in so lahko v različnih, tudi bolj živahnih barvah.

Najbolj privlačne moške srajce so zagotovo takšne, ki s svojim edinstvenim videzom  še posebej izstopajo. Naj si bo to s svojim seksi krojem ali pa kakšnim drugim modnim detajlom na ovratniku ali komolcu srajce. Videz same srajce lahko prijetno popestrijo tudi gumbi, ki niso klasične oblike ali pa če so v kontrastnem nasprotju od barve srajce.

srajcaMoške srajce z dolgimi rokavi v kombinaciji z modnimi kavbojkami, so primerno oblačilo za nošenje tako v prostem času, kot za v službo. Če se ne želite zliti z okolico in biti opaženi, skrbno pretehtajte, kašno srajco boste oblekli. Če želite sami postavljati trende oblačenja, izberite takšno srajco, ki je neobičajna, ki izstopa in ki jo nima nihče drug.