Ročno orodje Unior

Ročno orodje Unior proizvaja mednarodno podjetje Unior d.d., ki ima visoko tradicijo orodnega kovaštva od leta 1919. Dolgo življenjsko dobo orodij Unior zagotavlja upoštevanje novih tehnoloških dogajanj in vrhunski material, kot sta krom in vanadijevo jeklo. Izdelava ročnega orodja Unior se nenehno prilagaja potrebam posameznikov.

rocno-orodje-uniorUnior v svetu poznajo kot proizvajalca za zanesljivo, kakovostno in funkcionalno premišljeno ročno orodje. Znamka je zelo prepoznavna, saj ima tradicionalno kakovost in je priljubljena med poklicnimi in ljubiteljskimi mojstri. Uniorjev sistemi vodenja kakovosti poslovanja po mednarodnih standardih s smernicami so vodilo na vseh področjih dela, za doseganje ciljev, za učinkovitost in uspešnost procesov ter za izvajanje nenehnih izboljšav.

Program ročnega orodja uporabnikom zagotavlja pomoč pri raznovrstnih opravilih.  Orodje Unior ima dobro razmerje med vrhunsko kakovostjo in prodajno ceno. Program ročnega orodja zajema več kot 5500 različnih izdelkov, to so: fiksni in nastavljivi ključi, klešče, elektronske klešče, orodje za delo pod napetostjo, vodovodno inštalacijski program, varilne klešče in stege, škarje, izvijači in vijačni nastavki, kladiva, snemalci, merilno orodje, oprema za delavnico.

Ročno orodje Unior je možno kupiti na vseh kontinentih, saj je blagovna znamka zaščitena v več kot 80 državah. Družba Unior je lastnik ali solastnik več kot 20 podjetij izven Slovenije. Razvejana mreža distributerjev skrbi za prodajo po vsej Evropi, v Združenih državah Amerike, v Avstraliji, na Novi Zelandiji, v številnih državah Latinske Amerike, Azije, Afrike in Srednjega vzhoda.

Uniorjeve ročna orodja lahko poiščete v spletnem katalogu, na njihovi spletni strani in jim pošljete povpraševanje. Orodja lahko tudi kupite v klasični trgovini, kot je npr. Baumax, Merkur, Bauhaus, Jager, itd. V trgovini lahko preprosto pogledate ponujen izdelek, če vam ustreza ga preprosto kupite in odnesete domov. Bolj enostavna možnost pa je nakup v spletni trgovini, saj je vsa ponudba orodij predstavljena v že kar veliko spletnih trgovinah. Ponudba oziroma cena izdelkov v spletnih trgovinah je navadno nižja od izdelkov klasične trgovine.