Strešne kritine in betonski strešniki

Današnje strešne kritine so izdelane kvalitetno, služile pa vam bodo dolgo časa. No ja to bi težko rekli za vse strešne kritine, a velika večina strešnih kritin je izdelanih kvalitetno. Večji problem pri tem, ali nam bo strešna kritina zdržala je to, katero strešno kritino izbrati. Izbira na trgu je res široka, pa naj bodo to betonski strešniki, jeklene ali pločevinaste strešne kritine, glineni strešniki in še marsikaj.

Glejte, da boste najeli kvalitetnega krovca v kombinaciji s kvalitetno strešno kritino, le tako si lahko zagotovite dolgo obstojno kritino, slovenski pregovor pravi, da je veriga močna le toliko, kot je močan njen najšibkejši člen in to lahko ponesemo na različna področja v življenju.

Cene so si med seboj precej različne, zato bi bilo o njih precej težko govoriti, saj vsak prodajalec postavi svoje cene in marže. Nakup strešnikov lahko opravite osebno v kateri izmed specializiranih trgovin kot so Merkur ali podobno, na voljo pa so vam tudi na spletu. Čeprav se malo ljudi poslužuje nakupa večjih stvari prek spleta vam lahko zagotovim, da nimate česa izgubiti, kvečjemu pridobite lahko. Cene na spletu so velikokrat cenejše kot drugje, ob večjih nakupih, kar strešniki vsekakor so pa boste deležni tudi brezplačne poštnine. Tip strešnika prilagodite hiši in pa seveda področju na katerem živite, strešnih za hišo, ki se nahaja v Alpah bo zagotovo drugačen od tistega strešnika, ki ga lahko najdete na kateri izmed hiš v slovenskem primorju. O kvalitetnih strešnikih lahko povprašate tudi kakšnega krovca, saj kdo pa bo imel več izkušenj, kot tisti, ki se poklicno ukvarjajo s prekrivanjem streh, če pa ne poznate nobenega krovca pa se lahko obrnete na katero izmed trgovin, ki prodaja strešne kritine in tam vam bodo priskrbeli vse potrebne informacije, ki jih potrebujete za nakup prave strešne kritine.