virtualka

Virtualna pisarna

Odpirate svoje podjetje, pa se ne morete odločiti, kje bi imeli poslovni naslov? Želite kot podjetje znižati svoje stroške – tudi tako, da fizičnega poslovnega prostora sploh ne kupite ali najamete? Ste ugotovili, da fizične pisarne pravzaprav sploh ne potrebujete? V vseh opisanih primerih je virtualna pisarna najboljša rešitev za vas.

Kaj pravzaprav je virtualna pisarna? Zakonodajna zahteva, da mora podjetje ali samostojni podjetnik imeti svoj fizični poslovni sedež. Virtualna pisarna je povsem enostavna podjetniška storitev in pomeni virtualni najem poslovnega prostora. Z virtualno pisarno tako podjetje pridobi sedež in poslovni naslov.

Virtualno pisarno si po navadi omislijo tisti, ki svoje delo opravljajo od doma ali pa so zelo veliko na terenu. Ali pa imajo podjetje v manjšem kraju ter zaradi tega težko pridobivajo partnerje, težje fizične stranke in naročnike. Nekateri ljudje se za virtualno pisarno odločijo tudi v primeru, da ne želijo pošte prejemati na domač naslov ali pa ker od sosedov ne dobijo soglasja za opravljanje poslovne dejavnosti.

Virtualna pisarna mora torej zagotoviti naslov za registracijo podjetja, omogočati mora sprejemanje uradne, fizične pošte, lahko pa nudi tudi številne druge storitve. Z virtualno pisarno lahko ubijete več muh na en mah – ohranite kakovost svojih storitev, si zagotovite profesionalnost obenem pa prihranite na stroških.

Odločite se za najem virtualne pisarne pri nas. Poleg tega, da imate lahko na našem naslovu registrirano svoje podjetje, vam tudi prepošljemo vse pošiljke in vas o njih redno obveščamo. Lahko vam tudi skeniramo pošto in pošljemo na vaš e-naslov, kar vam še dodatno zniža stroške.