zlozljivo sobno kolo

Zložljivo sobno kolo Tunturi je primerno skoraj za vse

Bi radi izgubili kakšen kilogram, pridobili nekaj kondicije ali pa jo ohranjali ves čas in o ne glede na letni čas in vreme? Potem so sobna kolesa idealna za začetek, saj lahko vadite takrat, ko imate čas in se vam ni treba ozirati na to, kdaj je fitnes odprt. Če imate bolj malo prostora, potem je zložljivo sobno kolo Tunturi prava izbira za vas. Če tudi slučajno ne veste, katerega kupiti, potem bo spodnji vodič idealen za vas.

Tudi cenejše zložljivo sobno kolo je dobro

Če ste začetnik in nimate nobenih težav s sklepi, pa tudi nimate več kot 110 kg, se zadovoljite že z osnovnimi funkcijami, kar vključuje 8 različnih stopenj obremenitve, zaslon s prikazom, koliko kilometrov ste prevozili, koliko kalorij ste porabili, kakšna je hitrost vožnje ter srčni utrip, potem je
zložljivo sobno kolo Tunturi prava izbira za vas. Takšno zložljivo sobno kolo boste dobili že za dobrih 200 €, kar je povsem sprejemljiva cena, predvsem če primerjamo s fitnesom, kjer kupimo karto, na začetku smo povsem zagnani, potem pa niti hodimo ne več, ker najdemo polno izgovorov, zakaj ne moremo iti, predvsem pa je pomanjkanje časa največji izgovor.

Za zahtevnejše dražje zložljivo sobno kolo

Seveda, v kolikor si še vedno želite imeti zložljivo sobno kolo, pa si želite bolj zahtevnih programov, na primer v smislu da želite izgubiti določeno število kilogramov in ima kolo že metrike nastavljene, da vam pripravi točen plan vadbe, bo treba seči malo globlje v žep, je pa prav, da veste, zakaj boste plačali več. Razlike v ceni so največkrat ravno zaradi programov, ki jih ima zložljivo sobno kolo, pa tudi stabilnosti. Neko povsem nestabilno zložljivo sobno kolo, je sicer lahko poceni, ampak po vsej verjetnosti se na njem ne boste počutili prav zelo dobro, če boste imeli občutek, kot da bo pravkar razpadel. Zato res dobro premislite, kaj želite, še najbolje pa je, da se kar posvetujete s prodajalcem, ki vam bo zagotovo znal svetovati, kaj je najbolje za vas in vam tudi na najbolj enostaven način razložil razlike.