Kako narisati krta z drawing for kids?

V današnjem času lahko na spletu zasledite veliko različnih stvari. Ena izmed njih je tudi kako se naučiti risanja. Vsak profesionalni slikar se je s pomočjo prakse naučil risati tako lepe umetnine. S pomočjo različnih opisanih postopkov lahko naučite risanja tudi vaše otroke. Za začetek jim lahko vi pokažete na kakšen način se rišejo npr. živali, rože, stavbe, ljudje… nato pa jim pokažete, kako se lahko sami lotijo in naučijo risati. Če želite poiskati motive risanja za otroke v spletni iskalnik vpišete angleško frazo drawing for kids. Splet vam bo ponudil veliko različnih zadetkov, kot so: različni opisi po slikah, videoposnetki, različne aplikacije, ipd.

Splet vam ponuja zelo veliko različnih aplikacij drawing for kids. Aplikacije drawing for kids so lahko za otroke zelo zabavne in poučne. S pomočjo teh aplikacij se lahko otroci sami in tudi s pomočjo staršev naučijo risanja različnih otroških motivov ter si na zelo zabaven ter poučen način zapolnijo prosti čas. Slabost teh aplikacij je, da je izbira risb omejena, vendar vseeno ponuja veliko različnih motivov in možnosti za risanje. Aplikacije so zelo enostavne za uporabo, saj so navodila s slikami prikazana zelo natančno in pregledno, le slediti jim je potrebno in risati korak za korakom.

Za primer lahko vzamete, kako narisati krta za otroke na enostaven način po korakih. Narišete ga lahko v naslednjih 5 korakih:

  1. Korak – Najprej začnite z izdelavo krtove glave, in sicer narišite krog.
  2. Korak – Nato začnite z oblikovanjem dejanske sestave glave. Dobro poudarite nos. Ko s tem končate, pripravite velike iztegnjene sprednje noge.
  3. Korak – Narišite piko za oko in poudarite nos.
  4. Korak – Nato narišite trup in povežite oziroma dodajte zadnjo in sprednjo nogo. Nato dodajte še rep.

Korak – Ko vse linije narišete, še za konec pobrišite vse pomožne linije, ki ne sodijo na sliko. Tako je slika krta pripravljena za barvanje.