Keratinski lasni podaljški

podalskiSe tudi vam zgodi, da se gledate v ogledalo in si predstavljate, da imate dolge, goste, sijoče lase? In potem sanjate o raznih frizurah in se spomnite vseh modelov z naslovnic, katere krasijo dolgi lepi lasje? In pomislite na vrtoglave cene podaljševanja las. No, ste se spomnili včasih, ker danes vemo, kako super dostopni so za vsak žep. Včasih je res bila to zelo draga stroritev in si nismo znali predstavljati, da si bomo še čez par leti jih lahko privoščili. Danes pa imamo zagotovljeno možnost. In, če si želimo dolgih las, zakaj bi se upirali.

Slišali ste že, da so keratinski lasni podaljški zelo priljubljeni, mar ne? In ste se morebiti vprašali, zakaj. Zelo enostavno! Keratinski lasni podaljški so podaljški, kateri zagotavljajo lepe, sijoče, dolge in goste lase. Lasje so speti v čopke, katere potem s posebnimi kleščami vstavljamo v lase. Običajno pri tem potrebujemo pomoč in poskrbimo, da so keratinski lasni podaljški pravilno vstavljeni, zato je par drugih rok dobrodošel. Le tako bo zagotovljen naraven videz in naši lasje bodo videti čudoviti, podaljški se bodo zlili z naravnimi in se ne bo nobenemu posvetilo, da so naši lasje podaljšani.

Kar je tudi prednost, ogromna prednost, je urejen videz in zelo pomembno: kertatinski lasni podaljški zagotavljajo enako ravnanje kot počnemo to s svojimi naravnimi lasmi, jih likamo, barvamo, kodramo, itd. Tudi življenjska doba tovrstnih lasnih podaljškov je relativno dolga, glede na to, da ko jih v stavimo, jih lahko nosimo tudi več mesecev, je pa zelo odvisno tudi od rasti naših las. Prav tako je tudi pomembno vzdrževanje, katero je tudi prednost, saj keratinski lasni podaljški ne zahtevajo posebnih preparatov, morebiti kakšnega ali dva, vendar pa tudi za naravne lase skrbimo na ta način.

Odlično, kajne? Včasih sanje, danes realnost. Dolgi lasje pa večnost oziroma klasika! Kliknite tukaj za več informacij.